STEELBORN aniverseaza 6 ani

Steelborn sase aniTrupa STEELBORN aniverseaza 6 ani si anunta finalul sesiunii de primavara a turneului national STEELBON-69-TOUR.

Pe parcursul celor 6 ani, STEELBORN a trecut prin diferite schimbari, de la componentii trupei pana la genul muzical, dar a ajuns sa sustina 100 de concerte live. Ne mandrim cu Trofeul Competitiei Nationale Maximum Rock 2010 si cu faptul ca am fost trupa care a deschis Concertul Bon Jovi de la Bucuresti in anul 2011.

STEELBORN a reusit sa compuna piese realizand doua EP-uri, un album si doua single-uri, fiecare cu propriul videoclip. Unul dintre acestea a avut un succes extraordinar, adunand in mai putin de o luna multe zeci de mii de vizualizari. In acelasi timp, Maria Grosu – vocea STEELBORN – ajunge in finala concursului XFactor 2014, clasandu-se pe locul 3 in preferintele publicului, cu prima trupa calificata vreodata in finala acestui concurs.

Odata cu cei 6 ani de activitate ne apropiem si de finalul sesiunii de primavara a turneului national STEELBORN-69-TOUR care a inceput in Bucuresti pe data de 5 martie si a continuat in Bacau, Timisoara, Lugoj, Ramnicu Valcea si Targoviste. Ne pregatim de show-ul care incheie primavara, cel de la Buzau, pe data de 24 aprilie. Trupa pregateste piese noi si continua cu o a doua sesiune a turneului 69 in toamna.

„Astazi STEELBORN implineste 6 ANI! Multumim pentru ca ne ascultati muzica si ne incurajati! Abia am inceput! Rock on!" Urmatoarele concerte

FOTO

CONTACT

Email

contact [at] steelborn.ro

Telefoane

Catalin GURAU - 0723.561.775

Robert MUNEAN - 0724.509.477