Album gratuit pentru cumparatorii de bilete VIP

Concertul din 22 martie, ce marcheaza lansarea primului album Steelborn, va fi un eveniment memorabil pentru toti cei ce vor ajunge in Juke Box Venue. Pe langa doua ore de muzica live, show-ul va fi presarat cu momente speciale si va fi urmat de un after-party cu multe surprize.

Solista Aura Pohoata declara: “Albumul “Trup de apa” inseamna materializarea a peste jumatate de an de munca. Este manifestarea muzicala cu care ne identificam in acest moment si care speram, ca peste timp, sa ramana o prima piatra de hotar in destinul nostru artistic.” Iar chitaristul Mihai Danciulescu, cel care a definitivat soundul productiei completeaza: “am dat pieselor o sonoritate moderna, mai apropiata de rockul alternativ ”

“Trup de apa” cuprinde 13 piese, ce vor fi cantate integral in seara de 22 martie, in club Juke Box Venue. In fiecare zi ramasa pana la aceasta data cate o piesa de pe album poate fi ascultata pe www.steelborn.ro. Iar cei prezenti la eveniment vor primi albumul in seara lansarii, deoarece acesta va fi inclus in pretul biletului.

Formatia Steelborn activeaza din 2010, in componenta Aura Pohoata – voce, Mihai Danciulescu – chitara, Alex Botezatu – chitara, Robert Munean – bass si Catalin Gurau – tobe.

In 2011 trupa a castigat competitia “Wanted Demo or Live,” dobandind astfel dreptul de a evolua in fata a 55.000 de oameni, chiar inainte ca Jon Bon Jovi sa urce pe scena.

Palmaresul trupei include inca doua materiale discografice, EP-urile: “Intr-un vis” si “Un nou inceput”.Urmatoarele concerte

FOTO

CONTACT

Email

contact [at] steelborn.ro

Telefoane

Catalin GURAU - 0723.561.775

Robert MUNEAN - 0724.509.477