STILLBORN, pe ultima suta de metri cu inregistrarile la primul album

 

Salutare, na(ra)tiune! Bine v-am regasit in 2012! A trecut ceva vreme de la ultima postare pe site, insa absenta a fost cat se poate de motivata: trupa se afla, de saptamani bune, in studio.

In sfarsit, se va intampla ceea ce asteapta, de mult timp, fanii: lansarea primului LP! Au mai ramas de tras doar vocile, asa ca va mai dura cam trei saptamani, pana ce discul va fi gata.

Aura si baietii sunt foarte multumiti de cum au iesit cele 12 piese (plus un intro) si nerabdatori sa iasa cu ele pe piata. Spre deosebire de precedentele inregistrari, care s-au terminat, uneori, in timp record (la EP-ul “Intr-un vis” au durat doar trei zile), de data aceasta trupa si-a rezervat suficient timp pentru a face lucrurile pe indelete. STILLBORN a preferat chiar sa amane momentul lansarii, numai ca produsul final sa fie impecabil.

Cum va suna noul album veti afla la sfarsitul lunii martie, cand vi se pregateste un superconcert de lansare. Dar, chiar mai devreme de acest moment, va ajunge la voi cel dintai single. Ramaneti cu ochii (si cu urechile) pe STILLBORN, revenim cu vesti in curand!



Urmatoarele concerte

FOTO

CONTACT

Email

contact [at] steelborn.ro

Telefoane

Catalin GURAU - 0723.561.775

Robert MUNEAN - 0724.509.477