Stillborn devine STEELBORN si lanseaza primul album pe 22 martie

SteelbornTrupa care a deschis concertul BON JOVI de la Bucuresti deschide acum un nou capitol in existenta sa. La vremuri noi, nume nou! Asa s-a gandit gasca nebuna de la Stillborn, care se apropie cu pasi repezi de lansarea celui dintai album. Cum cheia succesului e evolutia, vechea titulatura trece printr-o transformare, tocmai pentru a marca aceasta etapa din viata formatiei.

Dar, fiindca artistii isi pastreaza identitatea sonora, proaspatul nume de cod suna la fel, iar schimbarea tine doar de ortografiere. Pe scurt, Stillborn devine STEELBORN. De ce o asemenea alegere? Simplu: asa cum arata si aceasta titulatura, Aura si cei patru colegi ai sai sunt precum otelul - duri, dar maleabili, nu-si pierd din forta odata cu trecerea timpului; in plus, rezista la socurile unei industrii de multe ori artificiale ori tributara comercialului.

In ceea ce priveste LP-ul de debut, veti recunoaste in el stilul deja consacrat al trupei, dar intr-o varianta mai elaborata si mai rafinata. Concertul de lansare, programat pentru 22 martie, va aduce cu sine un show plin de surprize.

Totusi, cum pana atunci mai este o luna, asteptati-va la surprize si mai devreme de-atat: saptamana viitoare, STEELBORN va anunta primul pas important sub noul sau nume.Urmatoarele concerte

FOTO

CONTACT

Email

contact [at] steelborn.ro

Telefoane

Catalin GURAU - 0723.561.775

Robert MUNEAN - 0724.509.477