STEELBORN - Ratacesc

STEELBORN a lansat o noua melodie “Ratacesc”. Piesa este o reinterpretare  a unei piese STEELBORN mai vechi. A fost inregistrata in Studioul Vita de Vie la inceputul anului 2014 si a fost produsa de Adrian Ciuplea.

Piesa este insotita si de un videoclip care a fost lansat in luna iulie si pe care il puteti vedea pe canalul oficial de Youtube al trupei.

„Ratacesc” este o versiune total diferita a unei piese de pe al doilea EP STEELBORN din 2010. Desi marcheaza o schimbare de sound, trupa nu va abandona rock-ul alternativ, stil care o defineste. Maria – voce si Razvan – clape au adaptat una dintre piesele mai vechi ale trupei intr-o noua forma, surprinzatoare pentru o trupa de rock alternativ. Videoclipul completeaza muzica cu o filmare in culori calde ce creeaza o atmosfera picturala.
 
„Am vrut sa ne demonstram ca putem si asta. Publicul a primit piesa foarte bine si a inteles deja ca o schimbare de sound este necesara pentru a se potrivi noii componente a trupei. Cat de radicala va fi aceasta schimbare? Inca experimentam. Noile piese STEELBORN la care lucram ating mai multe genuri muzicale care vor fi integrate in sound-ul nostru.”


Urmatoarele concerte

FOTO

CONTACT

Email

contact [at] steelborn.ro

Telefoane

Catalin GURAU - 0723.561.775

Robert MUNEAN - 0724.509.477