STEELBORN canta si la clape

Razvan uscasu Steelborn

Razvan Puscasu este noul clapar al trupei STEELBORN.
Cu Razvan ne-am intalnit prima data in Bucuresti, in Romana. Am stat de vorba 3 ore despre muzica si ne-am fi dorit sa mai avem timp sa continuam. Pentru noi a fost suficient pentru a merge mai departe. Canta la pian de cand era copil si crede ca muzica este o poarta spre sufletul omului. Abia asteapta sa va cunoasca si sa va convinga ca STEELBORN fara clapa a fost doar inceputul aventurii. 
 
Tipul asta canta atat de misto incat nici nu-ti vine sa-l lasi vreodata sa faca o pauza, de spaima ca s-ar putea razgandi sa continue. Dar nu e nicio sansa: omul asta canta cum respira. Nu aude si nu vede altceva in acele momente. Este unul dintre putinii oameni care stiu foarte bine ca atentia distributiva nu este altceva decat superficialitate distribuita. Iar Razvan e un profesionist pe care suntem mandri si bucurosi ca l-am gasit. 
 
Trupa STEELBORN continua selectia pentru voce si planifica primul concert din 2014 la inceputul lunii aprilie. Mai multe detalii pe pagina trupei www.facebook.com/steelborn.ro.


Urmatoarele concerte

FOTO

CONTACT

Email

contact [at] steelborn.ro

Telefoane

Catalin GURAU - 0723.561.775

Robert MUNEAN - 0724.509.477