STEELBORN are o noua voce

Steelborn_2014Aniversarea celor cinci ani de STEELBORN ne-a gasit intr-o noua formula. Surpriza de la concertul aniversar, pe care l-am sustinut in Club Mojo pe 10 aprilie, a fost noua noastra voce – Maria Grosu. E fresh, e catchy, canta exceptional si ar fi capabila sa ajunga si pe Marte, daca acolo s-ar improviza o scena de live pe care sa urce.
 
Si rock-ul, cum o prinde rock-ul! Publicul a cantat si-a dansat cu noi tot timpul, s-a bisat pana aproape am cazut lati. Iar Maria a polarizat intreaga atmosfera. Pentru ca e foarte talentata si pentru ca se daruieste pana la molecula pe scena.
 
Iar STEELBORN cu clape inseamna bogatie de sunet si sofisticare. Aici e rolul lui Razvan Puscasu, o achizitie cu care ne mandrim. Canta la pian de cand era copil si crede ca muzica este o poarta spre sufletul omului. Razvaneste un profesionist pe care suntem mandri ?i bucurosi ca l-am g?sit. ROCK ON STEELBORN!
 
Trupa a intrat in studio pentru reeditarea uneia dintre piesele mai vechi si planuieste si primul videoclip. Vor urma cateva melodii noi si un Turneu Aniversar STEELBORN 5 ANI!


Urmatoarele concerte

FOTO

CONTACT

Email

contact [at] steelborn.ro

Telefoane

Catalin GURAU - 0723.561.775

Robert MUNEAN - 0724.509.477