STEELBORN anunta SELECTIE pentru VOCE si INSTRUMENTIST dupa despartirea de Aura si Mihai Danciulescu

Incepand cu 01 octombrie 2013, Aura (voce) si Mihai Danciulescu (chitara) au parasit trupa STEELBORN in favoarea unui nou proiect muzical. Le multumim pentru tot ce au facut impreuna cu noi in STEELBORN in ultimii 3 ani si le uram bafta in noul proiect.

Robert, Catalin si Alex s-au intors deja in sala de repetitii pentru a reorchestra piesele bine-cunoscute si anunta selectie pentru Voce si  Instrumentist. Selectia presupune o proba de „talent“ si o proba de „chimie“. Trupa isi doreste o voce masculina sau o voce feminina. Pozitia libera de Instrumentist inseamna ca trupa nu s-a decis daca si ce instrument sa aduca in mixul muzical. Deci, indiferent de instrumentul la care canti, poti avea sansa sa fii selectat in trupa. Trebuie doar sa descarci negativul de pe pagina trupei si sa-ti adaugi instrumentul peste piesa STEELBORN aleasa. Mai multe detalii despre selectie pe www.facebook.com/steelborn.ro.

„Dorim sa ni se alature alti doi prieteni si sa continuam ce am inceput. Oferim la  schimb trei prieteni si un chef nebun de muzica.“, declara membrii trupei.

Trupa STEELBORN s-a infiintat in anul 2009, a castigat concursul Maximum Rock 2010, a cantat in deschiderea concertului Bon Jovi in 2011 si a sustinut peste 80 de concerte la festivaluri si in cluburi din tara. Materialul discografic este compus  din 2 EP-uri lansate in anul 2010 si 1 LP lansat in anul 2012.Urmatoarele concerte

FOTO

CONTACT

Email

contact [at] steelborn.ro

Telefoane

Catalin GURAU - 0723.561.775

Robert MUNEAN - 0724.509.477