5 ani de STEELBORN. Aniversare cu o noua voce

STEELBORN va canta pentru prima data in noua formula pe 10 aprilie 2014, in Club Mojo Bucuresti (Gabroveni, 14), incepand cu ora 21:00. Concertul marcheaza in acelasi timp 5 ani de la infiintarea trupei si este prima aparitie live a celor doi membri noi: Razvan Puscau la clape si o noua voce pe care publicul o va descoperi in seara evenimentului. STEELBORN va pastra secret numele noii voci si invita publicul sa o descopere in evenimentul de pe 10 aprilie.

Vom incerca sa pastram vechile noastre piese cat mai aproape de versiunea lor originala. Noile accente ale lui Razvan si vocea vor condimenta mixul intr-un mod exotic si cu multa personalitate.”

Club Mojo a fost primul loc in care STEELBORN a cantat live (2010). Intrarea la evenimentul de pe 10 aprilie este gratuita. S-au pus in vanzare 20 de invitatii VIP la pretul de 20 de lei, care includ fiecare primul poster oficial al trupei, cu semnaturile membrilor, si acces la prima sesiune foto oficiala cu trupa in noua formula, inainte de eveniment. Invitatiile pot fi cumparate doar de pe pagina de facebook a trupei www.facebook.com/steelborn.ro.

In deschidere, vor canta The Rockafellas.Urmatoarele concerte

FOTO

CONTACT

Email

contact [at] steelborn.ro

Telefoane

Catalin GURAU - 0723.561.775

Robert MUNEAN - 0724.509.477