Seawolves Bike Fest 4 - Mamaia, Constanta

Data:
10/06/2011
Ora:
22:00
Locatie:
Seawolves Bike Fest 4 Mamaia, Constanta
Share  - 

Stillborn_SEAWOLVESIntrunirea moto a litoralului revine cu cea de-a 4-a editie:

Seawolves Bike Fest 4
Mamaia 2011

In weekendul 10 – 12 Iunie va asteptam in aceeasi locatie ca si anii trecuti, campingul “Tabara Turist” – situat la marginea statiunii Mamaia, un camping decent, cu un ambient foarte placut si cu conditii de campare excelente (plaja proprie, umbra, toalete curate si dusuri cu apa calda non-stop, restaurant autoservire, parcare moto).

Pregatim pentru voi aceleasi standarde de distractie si confort, si poate chiar mai mult decat atat. Nu vor lipsi berea ieftina, concursurile pe mare si pe uscat, concertele rock pe o scena adevarata de 50.0000 de wati, live folkul si cantarile haiducesti in jurul focului de tabara, parada moto, late night show'ul sau artificiile.

Vor urca pe scena:

Vineri, 10 Iunie
Magica
Symbolic (Bulgaria)
Bucovina
STILLBORN

Sambata, 11 Iunie
Compact
Trooper
Old No 7 (tribut Dio)
Incipient

"Master of ceremony" la eveniment va fi Cristi Hrubaru (Rock FM)


Ca si anii trecuti, motoarele sau masinile vor fi parcate separat de locurile de campare, intr-un spatiu special amenajat si supravegheat non-stop (in interiorul campingului, bineinteles).
Pretul de intrare la fest pe perioada celor 2 zile va fi de 30 Ron.

Cazarea se poate face fie la cort – gratuit bineinteles – (cum am spus mai sus, conditiile in camping sunt excelente, toalete foarte curate …si multe, iar la dusuri este apa calda non stop), fie la hotelurile din apropierea campingului – despre care vom reveni cat de curand cu detalii.

Cei care ne-au onorat cu prezenta la editiile precedente stiu ca ne dam toata silinta ca invitatii nostri sa se simta excelent. Anul acesta am pregatit si mai mult decat in 2010 si planuim sa facem si mai mult.

Atasam posterul evenimentului precum si o harta.
Pentru mai multe detalii: http://www.seawolves.ro

Acestea fiind zise, va asteptam pe toti la mare cu bratele deschise, vreme buna si berile la rece.http://forum.seawolves.ro/viewtopic.php?t=753


Urmatoarele concerte

FOTO

CONTACT

Email

contact [at] steelborn.ro

Telefoane

Catalin GURAU - 0723.561.775

Robert MUNEAN - 0724.509.477