Hard Rock Cafe - Concert Caritabil de Paste - Bucuresti, Bucuresti

Data:
23/04/2013
Ora:
20:00
Locatie:
Hard Rock Cafe - Concert Caritabil de Paste Bucuresti, Bucuresti
Share  - 

Fundatia “Fleur de Lys” organizeaza evenimentul “The sound of hope”, la Hard Rock Cafe Bucuresti, in cadrul campaniei cu scop umanitar “Ospitalitatea – Onoarea de a reda speranta”.

Pe 23 aprilie, de la ora 20:30, Trooper, cea mai iubita formatie de Heavy Metal din Romania si trupa Steelborn, vor sustine un concert caritabil, care ne va readuce sunetul sperantei si bucuria de a ii ajuta pe ceilalti. Moderatorul acestui eveniment va fi Luana Ibacka.

Fondurile stranse cu acesta ocazie vor fi utilizate pentru:
- Ajutor alimentar destinat Asezamantului Filantropic Mixt “Acoperamantul Maicii Domnului”, Biserica Tuturor Sfintilor, din cadrul Parohiei “Precupetii Vechi”;
- Realizarea unor pachete consistente cu cele necesare copiilor din Sectia Oncologie a Spitalului “Marie Curie” cu ocazia S?rb?torilor Pascale.

În cadrul serii va avea loc o lansare de carte:  „Singuri în Univers”, scrisa de Corneliu Trif Cotruta , prima lansata sub emblema “Fleur de Lys”.

Accesul la concert se face pe baza unei invitatii, cu scop de donatie, in valoare de 30 RON, ce poate fi obtinuta direct de la Hard Rock Cafe.
Pentru rezervari va rugam sa sunati la nr. 021 2066261.

Evenimentul “The sound of hope“, este organizat de Fundatia Fleur de Lys in parteneriat cu Hard Rock Cafe, trupele rock Trooper si Steelborn, Marele Priorat Autonom, Ospitalier, Spiritual si Militar al Sf.Ioan din Ierusalim – Cavaleri de Malta, Romania, Asociatia Medico-Sociala "Sf. Andrei" si Rock FM.


Urmatoarele concerte

FOTO

CONTACT

Email

contact [at] steelborn.ro

Telefoane

Catalin GURAU - 0723.561.775

Robert MUNEAN - 0724.509.477