Club Colectiv - Bucuresti, Bucuresti

Data:
18/05/2014
Ora:
22:00
Locatie:
Club Colectiv Bucuresti, Bucuresti
Share  - 

Steelborn Maximum Rock 2014Recital special Steelborn la "Maximum Rock – Suport pentru Underground"Pe data de 18 mai 2014 are loc, in Club Colectiv, finala concursului "Maximum Rock – Suport pentru Underground", in urma careia se vor alege castigatorii premiilor substantiale oferite de Guitar Shop. 


Intrarea la eveniment este libera iar formatiile care concureaza sunt Band for Rent – Cluj Napoca, OpenMind – Bucuresti, Onenightstand – Sibiu, Neutron – Bucuresti, Anemic Disco – Brasov, Times Of Need – Cluj Napoca si I'm The Trip – Sibiu. 


Un recital special va fi oferit de formatia Steelborn, care a castigat editia precedenta a competitiei! Intre timp, Steelborn si-a schimbat componenta, cooptand-o la voce pe talentata Maria Grosu si imbogatindu-si line-up-ul cu un clapar, pe numele sau Razvan Puscasu.


Formatia a intrat in studio pentru reeditarea pieselor vechi si planuieste si primul videoclip. Vor urma cateva melodii noi si un Turneu Aniversar, care sarbatoreste implinirea a 5 ani de cand Steelborn ne incanta. 


Trupa Steelborn ii are in componenta pe Maria Grosu – voce, Razvan Puscasu – clape, Alex Botezatu – chitara, Robert Munean – bass si Catalin Gurau – tobe.


Pana la anuntarea datelor turneului, Steelborn ne va delecta cu show-ul special de pe 18 mai 2014, din Club Colectiv, si va inmana trofeul Maximum Rock – Suport pentru Underground, succesorilor.


Urmatoarele concerte

FOTO

CONTACT

Email

contact [at] steelborn.ro

Telefoane

Catalin GURAU - 0723.561.775

Robert MUNEAN - 0724.509.477